In een kleurrijk atelier aan de oevers van de Waal in Gameren (sur Mer) woon en werk ik met heel veel plezier, ik ben een kunstenares met een levendige persoonlijkheid en grenzeloze creativiteit. Elke dag begin ik vol enthousiasme aan artistieke avonturen. Met mijn verfijnde penseel en levendige kleurenpalet breng ik oude meesters tot leven in een unieke abstracte stijl.

 

Maar daar stopt mijn kunstzinnige reis niet. Ik heb nog een ander talent ontdekt dat mijn creatieve geest doet sprankelen: het ontwerpen van kleurrijke feestdecoraties. Met het oog voor detail en mijn liefde voor kleuren en patronen creëer ik unieke decorstukken die elk feest transformeren tot een magische ervaring. Van betoverende stoffen slingers en vilten verjaardagskronen tot vrolijke verjaardagskalenders, geboorteslingers en uitnodigingen voor je feestje met een eigen twist – Ik kan dan ook wel zeggen dat mijn feestdecoraties zijn als een explosie van vreugde en verwondering.

 

Ik ben niet zomaar een kunstenares; ik geloof in de magie die met mijn creaties de wereld om mij heen transformeert. Ik hou ervan om andere te inspireren zodat anderen hun eigen creativiteit kunnen omarmen en van elke dag een feestje te maken. Mijn kleurrijke reis blijft zich ontvouwen, terwijl ik mensen blijf betoveren met mijn kunstzinnige en soms gekke visie en hun harten vult met vreugde en verwondering.

 

Dus eigenlijk ben ik een ware kunstenares die met mijn creatieve magie mensen inspireert en een glimlach op hun gezicht tovert en van alle dagen een feestje maakt.