Together at last

Gepubliceerd op 28 november 2023 om 17:21

"In 2003 begon mijn avontuur in het creëren van kunst voor kinderen en pasgeborenen. Wat begon als kleurrijke kunst voor een blije doelgroep, opende deuren naar prachtige opdrachten. Ik ontwierp voor merken als Coming Kids, Stylepoint, Active kids, Yoho Cards, LiefLeuk, en lanceerde zelfs mijn eigen babykledinglijn, Puk Design.

Deze reis leidde tot een samensmelting van mijn passies. Nu vloeien mijn schilderkunst en vreugdevolle producten samen in een collectie feestartikelen en kleurrijke portretten. Vandaag vieren we dat Danielle Ducheine en Puk Art één zijn, genietend van het creëren van kleurrijke schilderijen en producten die vreugdevolle momenten nog stralender maken. The best of both worlds.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.