Allemaal beestjes

Gepubliceerd op 19 februari 2024 om 16:12

Allemaal beestjes

Als baby en peuter had ik een hele grote kamer waarbij mijn papa van een oude deur de commode hadden gemaakt. Het voordeel van zo'n grote commode, want daar rol je niet zo snel af hoor, dat je er zelfs het badje met mijn grote zus ernaast op kon zetten. 

 

De kamer had oranje vloerbedekking en een behang in de jaren 70 kleuren, paars, groen, oranje bruin tinten met allerlei beesten die het in mijn beleving onwijs naar hun zin hadden. Die beesten waren mijn matties als ik me verveelde omdat ik moest slapen, maar ook als ik niet kon slapen, bang was of juist heel blij. Dit is wat een omgeving met je doet en daardoor voelde ik mij nooit alleen.

 

De jaren daarna werden alle baby kamers licht van kleur.... bang dat de baby te veel prikkels zou krijgen. En uiteraard de modetrend van wit tot romantische pastel tinten.  Hoe jammer dat al die baby's geen vriendjes op de muur hadden waar ze mee konden kletsen en die hun steunde in angst en bange tijden of waar ze samen liedjes mee gingen zingen.

 

Daar wilde ik wat mee... daarom heb ik de stoffen slinger Party XL met mijn kleurrijke beestjes ontwikkeld en hoe leuk ze bespelen bijna allemaal een instrument waar je fantasie nog meer op hol kan slaan. Nu speciaal deze slinger in de aanbieding. 

 

En niet alleen voor thuis maar ook voor scholen, peuterspeelzalen is dit toch je van het. Duurzaam, mooi groot en iedereen krijgt een glimlach op het gezicht. In alle opzichten win win en zeker de moeite waard om hiermee je slingers op te hangen.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.